Tips Om Hvordan Du Gjør Litt Interiørdesign

Selv om interiørdesign kan få noen til å tenke på dyre prosjekter som de har sett på TV-serier, trenger det ikke å være slik! Bare å velge nye puter eller kaste tepper for å gjenoppbygge et helt rom faller under denne kategorien. Les denne artikkelen for noen nyttige interiørdesigntips.

Et utmerket tips for interiørdesign er å kjøpe noen gode kunst. Du kan ikke være i kunst i det hele tatt, men selv bare et enkelt maleri kan gjøre et rom ser flott ut. I tillegg kan et maleri gi deg et fokuspunkt som er grunnlaget for resten av dekorere.

Lær å male en vegg før male en vegg. Det kan høres ut som sunn fornuft, men hvis du ikke er klar over kvaliteten på malingen din, hvordan du bruker den riktig, og hvor mye du trenger, kan du lage et rot eller taper mye penger. Prøv å gå til en hjemme-forbedring butikken for noen tips om teknikker og typer maling.

Hvis du føler at interiørdesignideer ikke bare kommer til deg, kan du samle ideer til deg selv. Mange byer har dekorert showhouses designet av interiørdesignere for å hjelpe publikum med å få innsikt i design. Hvis du ikke har lyst til å besøke et utstillingshus, kan du se på forskjellige bøker, dekorere og designe magasiner eller bruke Internett som inspirasjon.

Hvis du planlegger å ha en baby, prøv å sette til side et rom i nærheten av master bedroom å holde barnet ditt. Dette er viktig som du ikke ønsker å måtte gå en lang vei å komme til babyen midt på natten når han eller hun gråter.

Ta din sofa pute shopping med deg. Det kan føles dumt, men tar med en del av sofaen kan spare deg for mye tid noen penger. Ta den med deg når du handler for gardiner eller andre dekorere materialer. På denne måten vil du være i stand til å sikre at alt matcher.

Ikke glem gulvene dine! Så mange mennesker bruker tid på å fikse veggene og få møbler at de glemmer ett aspekt av et rom som kan forvandle det: gulvet. Hvis du har sliten, slitt teppe, bør du vurdere å bytte over til en jevn, lys treoverflate. Trelaminat kan også fungere. Disse materialene er skinnende, ikke bli så skitne, og ser mye mer elegant ut.

Det kan være vanskelig å dekorere en kjeller fordi du umulig kan forestille deg hva du kan gjøre på et så mørkt og dystert sted. Hvis du bruker noen lysere farger og stoffer, kan du gjøre din mørke, fuktige, deprimerende kjeller til et sted hvor du vil ønske å tilbringe tid med familien din.

Prøv å unngå opprørende vegg farger og tapet som kan være til skade når du selger ditt hjem. Ikke sett i noen eksentriske permanente funksjoner du ikke kan endre hvis du ikke er sikker på om dem lenger, eller du ønsker å selge i fremtiden. Wild og sprø dekor valg kunne avlede potensielle kjøpere hvis du bestemmer deg for å sette ditt hjem for salg. Sørg for at du enkelt kan endre noen sprø designelementer du har inkludert.

Du kan gjøre mange forskjellige ting med boarealet ditt på ethvert budsjett, men du må planlegge! Ikke gå til butikken uten en plan, ellers vil du kjøpe for mange ting du egentlig ikke trenger og kanskje ikke kan fullføre prosjektet i tide.

Vite Mer Om Interiørdesign